Wednesday, February 26, 2014

It's not just a hair color, it's a state of mind.

Tähän postaukseen en voinut laittaa ihan kaikkia kuvia, mitä oisin halunnut, nimittäin aiheena hieman vaatetuksesta poiketen hiukset. Kuvia erilaisista tyyleistä ja väreistä löytyy niin paljon, etteivät ne olisi tähän postaukseen mahtuneet.
Rakastan kirkkaita hiusvärejä ja värjäisin hiuksiani joka viikko eri sävyillä, jos se ei rasittaisi hiuksia niin paljoa. Väreillä voi toteuttaa hullujakin visioita ja niillä saa piristystä lookkiin. Itse käytän Directions merkkisiä värejä ja heidän värikartastaan löytyy värejä ihan jokaiseen makuun. Pääni on nähty seuraavissa väreissä: pinkin eri sävyt, blondi, musta, pinkki-musta, violetti-oranssi-pinkki, punainen, oranssi, musta-kelta-vihreä-sini-pinkki & violetti-turkoosi.

Etsiessäni näitä kuvia, tuli mieleeni hakea kaupasta muutama väri ja alkaa värityspuuhiin. Hillitsen vielä vähän aikaa mieleni, mutta kannattaa kokeilla ihmeessä eri värejä. Mutta varoituksen sana ensin: Voit jäädä koukkuun.

 If you want trouble... find yourself a redhead.

Going to see Rancid with orange spikes.


 Back in black. Mustan värin ihanuus on siinä, että voi laittaa tussia silmään reiluin vedoin eikä se näytä ylimeikatulta.

I believe in black and pink.
 
 
 
 

Väri johon palaan aina takaisin.

Private World, Private Girl

These squared colourful shirts always look good with some patches and they combine good with almost any clothing. In this case, a New York Dolls back patch turns this regular shirt into something different, and with some studs around the borders it looks right on the money.